Seksi keskustelu eläinseksi

seksi keskustelu eläinseksi

Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Suomen laki ei kiellä eläimiin sekaantumista. Suomessa saa harrastaa seksiä eläimen kanssa, jos eläintä ei vahingoiteta, kerrotaan Yle Uutisten artikkelissa. Eläimen kanssa saa olla sukupuoliyhteydessä, jos ei voida näyttää toteen, että eläintä on käsitelty liian kovakouraisesti, julmasti tai tarpeetonta kärsimystä ja tuskaa aiheuttaen.

Eläimiin sekaantumisella ei tarkoiteta pussaamista, halailua ja silittelyä vaan sukupuoliyhteyteen verrattavaa tekoa ihmisen ja eläimen välillä. Eläinseksi on tabu, eikä siitä haluta puhua. Keskustelu olisi kuitenkin tärkeää, Maa- ja metsätalousministeriön ylitarkastaja Minna Ruotsalo kertoo. Lainsäädännössä eläinseksiin suhtautuminen on mennyt ääripäästä toiseen. Vielä vuonna sekoituksesta järjettömien luontokappaleiden kanssa rangaistiin Ruotsi-Suomessa kuolemalla.

Suomi laillisti eläinseksin vuonna muiden Euroopan maiden perässä. Yhtenä ajatuksena oli, että tekoon syyllistyivät yleensä nuoret, jotka olivat seksuaalisesti estyneitä, vajaamielisiä tai sitten vanhuuden tylsyyttä potevia.

Katsottiin, ettei rikoslaki ole oikea keino puuttua sairaalloisena pidettyyn toimintaan. Eläinseksi oli Tanskassakin sallittua tämän vuoden heinäkuuhun asti. Siksi siellä kriminalisoitiin eläinseksi, Ruotsalo toteaa. Eläinseksi on kielletty sen aiemmin sallineissa maissa kuten Sveitsissä , Hollannissa ja Norjassa , Saksassa ja Ruotsissa Suomessa eläinseksiä ei ole tutkittu, mutta Ruotsalo kertoo, että Norjassa ja Ruotsissa siitä on tehty laajat kyselytutkimukset.

Niissä nauta, hevonen, sika, lammas, koira ja kissa ovat yleisimmät eläinlajit, joita on käytetty seksuaalisesti hyväksi. Sitä hävetään ja kaihdetaan. Sitä harjoittavat henkilöt ovat kuitenkin olleet meihin yhteydessä ja kertoneet olevansa huolissaan, jos eläinseksi kriminalisoidaan Suomessakin, Ruotsalo sanoo. Norjalaisessa ja ruotsalaisessa tutkimuksessa on osoitettu, että suurimmassa osassa tapauksista eläimille aiheutui vakavia fyysisiä vammoja sekä ahdistusta ja pelkoa.

Fyysisiä vammoja löytyi paitsi sukuelimistä myös muualta kehosta. Eläin kuoli usein saamiinsa vammoihin. Suomen eläinsuojelulakia ollaan uudistamassa ja se on valmisteluvaiheessa. Uudistusta valmistellut ohjausryhmä on linjannut, että eläimiin sekaantuminen kriminalisoitaisiin kokonaan.

Ruotsalon mukaan sitä on kuitenkin kritisoitu oikeusministeriöstä. Rikosoikeudessa on suhtauduttu kielteisesti siihen, että jos johonkin suhtaudutaan moraalisesti paheksuen, niin se ei lähtökohtaisesti synnytä tarvetta kriminalisoida sitä.

Mutta annan armoa kun nää kyseiset penskat oli vain kolmen ja neljän sillon, ei ne tajunnu että on eläviä olentoja. Päiväkodissa hinkkasin ystäväni kanssa pilluja yhteen. Myöhemmin kun oltiin ensimmäisellä luokalla, hän kertoi että oli tullut raskaaksi kokeiluistamme. Oh god mieluiten en muistele mitä on tullut tehtyä: Joskus pieninä mietittii pikkuveljen kanssa et miltäköhä toisten kielet maistuu.

Maistuukoha ne samalta ko oma.. No päätettii nuolasta toistemme kieliä sitte: D tällee jälkee päi ajateltun eka kielari ikinä ala-asteella pikkuveljen kanssa: DD sit toine oli et tajuttii saman veljen kans et imemäl saa punasii jälkii..

Itsekkin kyllä tyyliin alle eskari-ikäsenä jo löysin itsetyydytyksen ja ilmeisesti olin aika fiksukin kun sitten mahakipuisena päättelin olevani raskaana sille pehmolelulle vaikka mitään semmosiin asioihin liittyviä kirjoja, lehtiä, elokuvia en ollu sillon nähny, eikä nettiäkään ollu vielä kellään siihen aikaan ainakaan siellä perämetässä DD Ja tajusin myös heti että se on henkilökohtainen asia enkä ollut näitä noloja kersoja jotka kaivelee pillua tai pippeliä kesken sukujuhlien.

Mut ihan paras toi tonttu:: DD ei sentään saunatonttu ollu. Meillä oli aika kesyjä noi leikit onneks niin ei pahemmin tommosia tarinoita oo paitsi yhden kaverin kanssa oli jotain perus barbien seksileikkejä. Ala-asteella yhdessä leikissä semmoset katuharjat oli meidän poikaystäviä mutta niidenki kanssa oli vaan perus kotileikkiä ja tyyliin jotain tanssiaisia: Muistan ku pienenä bff: Sekin kun kerran tais tulla virus sieltä ja en pystyny myöntämään et oon käyny jossai muuallaki ku barbisivuilla DD luin myös jotai suomenkielisii pornonovellei ja sit perus bratz-strippari-leikit parhaan kaverin kans Irl en kuitekaa oo tehny paljoo mitää, mitä nyt joskus hiplannu kaverin pillua housujen läpi: Tapoin pienenä, ehkä vuoden ikäisenä kanin.

Oltiin siis ilmaseks saatu pieni kani äidin kanssa. Äiti oli sillon yksinhuoltaja. No, se lähti sitten hetkeksi muualle, ja sanoi vielä, että kania ei sitten saa ottaa ulos häkistä. No, tietysti uhmaikäisenä otin sen sieltä häkistä syliini, mutta se karkasi tietysti. Jahtasin kauhuissaan olevaa kania ympäri kämppää, leikin hippaa tai jotain.

Lopulta sain pupun kiinni, mutta en tyhmänä lapsena laittanut sitä takaisin häkkiin, vaan aloin heitellä sitä ilmaan ja yrittää ottaa sen lennosta kiinni. Muistaakseni leikin, että se teki jotain temppuja yms. Enhän mä raasua kertaakaan kiinni saanut. Lopulta laitoin kanin nukkekotiini "nukkumaan". Pieni veripisara valui sen nenästä. Äiti tulikin sillä hetkellä, ja kauhuissaan kysyi, että mitä mä olen tehnyt.

Iloissani vastasin, että kato, Nuppunen nukkuu tuolla kun sitä alkoi väsyttämään. Haudattiin sitten kuollut kaniparka meidän pihalle, ja puhutttiin siinä takapihalla pitkään tai ainakin se tuntui pitkältä enkeleistä ja kuolemasta. Silloin taisin ekaa kertaa saada käsitystä kuolemasta, ja elämästä. Ei musta ole mitään murhaajaa kasvanut, rakastan eläimiä enkä voisi satuttaa niitä.

Tuossa iässä vaan ei ihan tajunnut kaikkea samalla tavalla, eikä ymmärtänyt, että toista voi satuttaa. Kani ei oo mikään paras lemmikki ensikertalaiselle vieläpä pienelle lapselle , onneks virheistä oppii.

DD Oot ollu hieno lapsi. Kun meillä oli päiväkodissa sellane huone mis päikkäreit nukku 2 ja sit sellanen huone mis oli loput lapset. No mä jouduin sitten sinne kahen huoneeseen mun parhaan kaverin kanssa ja me pussailtiin toistemme pilluja ja sisäreisiä onneks oli sentään pikkarit välissä. Lol ku mä olin viel se kuka tätä ehdotti. Ollaan nykyään samas koulus tän tytön kanssa mut se ei onneks näytä muistavan tätä. Mä luulin jo olevani ainut: Perus barbileikit et Ken aina ahdisteli barbeja, ja raiskaili niitä.

Ja Ken vei ne barbit "taivaaseen" jossa se sitten hiveli niitten tisuja. D ja siis kaverin kanssa leikin tollasta, samankaverin kanssa myös puhuttii kaikkee sairasta. D ei helvetti voin kuvitella xd.

No perus barbileikit joissa ken panee narnmbia hienossa nukkekodissa, sit joskus 5. Ja viel jos nyt yks tyyppi lukee tän ja bustaa mut ni oon kyl kuses mut tungettiin ruohoo alapää täyteen ja kuka pitää ne pisimpään siellä, voittaa ja saa palkinnoksi lisää ruohoa, näytettiin perseitämme naapurin koiralle ja samalla varmaan myös naapureille ikkunan kautta kaiveltiin toisiamme kepeillä ja nää kaikki tapahtu meiän omassa 3 hengen kerhossa nimeltään Peppuseura Xdddddd hajosin ittekki tälle.

Ja viel jos nyt yks tyyppi lukee tän ja bustaa mut ni oon kyl kuses mut tungettiin ruohoo alapää täyteen ja kuka pitää ne pisimpään siellä, voittaa ja saa palkinnoksi lisää ruohoa, näytettiin perseitämme naapurin koiralle ja samalla varmaan myös naapureille ikkunan kautta kaiveltiin toisiamme kepeillä ja nää kaikki tapahtu meiän omassa 3 hengen kerhossa nimeltään Peppuseura Xdddddd hajosin ittekki tälle tungitte ruohoa etupyllyyn?

Leikin aina pienenä isosiskoni kanssa ihan sairaita leikkeijä: D Lempi leikki oli lääkäri. Mä sain aina olla potilas ja lääkärin hoidot oli kaikkea tosi sadistista että olevinaan sisko ois tunkenu jotain veitsiä perseeseen: Olin jo skrollannut alaspäin kunnes jotenkin tuli hassu mielikuva ja aloin nauraa ääneen: Ei onneks mitään kamalaa mut perus nää et googlailtiin kaverin kaa "kuukautiset" ja "tissien puristelu" D: Miks kaikki sanoo että toivottavasti se ja se ei muista, ihan varmana muistaa: D kyllä mä ainaki muistasin tällaset.

Taisin joskus eskarissa riuhtasta yheltä pojalta housut pois jalasta ja samalla hetkellä isä tulee ovesta sisään ja kattoo mua ihan järkyttyneenä.

Siinä se poika sitten vielä huusi sille että tää raiskaaa mua.. Pidettiin kaveripojan kanssa sellasta hauskaa monta, monta vuotta sitten eräänä perjantai iltana että hän laittoi kalsarinsa päähänsä ja oli muuten ilkosillaan. Ja minä tietysti talletin tuon hetken piirrustukseen sotkuisesti mutta ymmärrettävästi:: Arvatkaa löysikö äiti sen sitten parinvuoden päästä XD.

Mikään lemmikki ei oo hyvä pienelle lapselle. Mikään lemmikki ei oo hyvä pienelle lapselle Ei varmaankaan, mutta jotkut eläimet pystyy puolustautumaan kun niitä sattuu. Heitteleppä sinä isoa dobermannia ilmaan ja katso mitä käy. Pieni kani ei pysty tekemään tilanteessa mitään, paitsi kusta. En kestä ees lukee tällasta, oksennan kohta. Ihan kamalaa, en yleensä järkyty mut nyt kyllä: Mun kaverit aina sanoo et demittäjät on sairaita.

Nyt vasta myönnän et ne on oikeessa: D Ok itelläkin on jotain tollasia pervouksia pienenä tullu tehtyy mut ei mitää kauheen pahoi näihin joihinki verrattuna. Jos ite oisin tehny joskus näin, ni potisin koko loppuelämäni huonoa omatuntoa, ihan sama vaikka ois ollu vahinko. Silti en osaa olla vihainen sulle oikeesti koska ethän sä mitenkää voinu tietää. Tää on niin surullinen juttu jo sen takia, ja sit vielä se ku ajattelee miltä kani-parasta on tuntunu.

En kestä enää ajatella tätä. Siis eihän tästä mitenkään voi aloittajaa syyttää vaan hänen vanhempiaan. Kyllä pitäisi noin pienen tytön vanhempien vahtia ettei tuollaista pääse tapahtuman.

Alle kouluikäsenä kun mun sisko oli syntynyt, sain tietää suuren tiedon, että äiti ei ole ainoa nainen jonka tissistä tulee maitoa. Sit halusin että mun äidin sisko imettää mua. Mut se sano että ei noin isoja enää imetetä.

Sen jälkeen aina kun tavattiin, tein sellasen perverssi-ilmeen ja tein sellasta lutkutusääntä ja tein kädellä sellasta puristamisliikettä että muka oisin pitänyt tissiä kädessä ja imenyt siitä. Ja tota jatku jotain muutama vuosi xD. Okei tämä oli jo ihan järkyttävä tarina.

Eihän se sun vika tavallaan ollut kun et voinut tietää,mutta potisin tästä ikuisesti kamalaa omatuntoa ja en pystys elää ajatuksen kanssa. Ja kuvittelin tän tilanteen ja tarinan mun päässä ja näin ton kaniparan ja Ja tota jatku jotain muutama vuosi xD apua hyi helvetti miten hirveetä: Joo tosiaan en miämikään tunteeton ole, eli kuten arvasitte niin kauheen huono omatunto tosta edelleen.

Ihan hirveetä ajatella että oon joskus tehnyt noin elävälle olennolle. Meille ei muuten ole tuon tapauksen jälkeen kania tullut. Olenko mä muka oikeasti ainoa, jota toi kanitarina ei juuri liikuta? Tai siis, kyllähän mä ymmärrän että sen pitäisi olla surullista mutta se ei vaan En oo lukenu vielä kaikkea, oon vasta ketjun puolessavälissä, mutta mun pitää sanoo että a nauran b järkytyn c miten ihmeessä ootte tehny tällästä: Tai tehny julkisesti mitään?

Päiväkodissa en ees tienny mistään tollasesta, en oo katellu kenenkään pojan anatomiaa etc. Ihan normaali musta on tullu. D Oon aina tuntenu ihmisen anatomian, mitään ei oo tullu yllärinä esim. Oon kai sitten vaan lukenut kauheesti kirjoja ja lehtiä niin oon itsekseni sivistäny itteäni. Oltiin serkun tyttö kanssa jotain v. Eka nauran täällä mut sit ton kanitarinan kohalla meni mieli vähän matalaks D: Ja tota jatku jotain muutama vuosi xD Kenties tällainen ilme vai xD ja oli pakko http: D didn't see that one coming.

Olin 9 vuotias niin mun paras kaveri näytti mulle että jos laittaa hiusharjan vartta pimppiin se kutittaa. Niinmpä kun olin sen luona yötä koko yö tungettiin hiusharjoja pimppeihin ja voihkittiin: D Oli myös se klassikko että näytti pojille pimppiä niin ne näytti pippeliä. Siinä sitten ihmeteltiin ja kosketeltiin toisiamme: No kerronpä mäkin sitten minun pikkulapsipervoilujani tänne. Kaikki barbienpanot ja petsipanot mitä niil leikki plus mul oli yks kaveri poika siis ja mentiin meijjän koiran häkkiin viltti sen häkin päälle ja sit näytin oman pilmppani ja se näytteli sit pippeliään ja ihmeteltiin ja kosketeltiin höpösti ja ajateltiin kaikkee höpöö Parhaan kaverini kanssa kuuluttiin sellaseen Leijonakuningas-kerhoon tarhassa.

Hävettää ihan saatanasti näin jälkikäteen. D myöskin ekalla luokalla ekaa kertaa eksyttiin pornosivuille ja just sillon kaverin isä astuu huoneeseen, nolotti tässä oltiin jo luokalla..

D Määki oon tehny näin et laitettiin veljen kaa kielet yhteen koska se tuntu jännältä: D On kai mullaki ollu jotain barbien hinkutusleikkejä mutta ei tollasia rajuja joukkopanoja: Mutta itsekin käärittiin kaverin kanssa toisiamme elmukelmuun ja teeskentelimme yhdyntää. Ja sekin oli ujoa: D sit leikin aina bratzeilla ja barbeilla kaikkia pervoiluleikkejä, paras oli se leikki jossa kaikki bratzit asu samassa taloudessa ja sit se yks alfauros kävi vuorotellen painamas kaikkia tyttöjä salaa.

DDDDD samaisen kaverin kanssa tuli selviteltyä myöhemmin nää tärkeimmät termit kuten kortsu, lesbo, homo ja anaali siten että mentiin verhon taakse ja vuorotellen ammennettiin toisillemme kaikki mitä tiedettiin asiasta. Ekaksikkin moiii tek kaikki jotka mut tunnette: DD jaja onhan mulla pari tarinaa ehkäpä v kaverin kans mentiin aapelinn aina pelaamaan kasipalloa ja kirjotettiin sinne chattiin "kaikki pahat pojat juttelemaan; " sit iitä tuli pari ja valehdeltiin aina et ollaan v riippu aina toisen iästä.

Sit ne puheli tuhmia ja nii mekin, sitte ne aina kysy kuppikokoa ja kysyttiin et mikä ois hyvä koko ni yks sano et B ois jo iha ok, sit laitoin et "joo on B: DD sit samanikäsenä kaverin kanssa leikittiin et kaks jättinallea oli meidän poikaystäviä ja sit kihnutettiin niitä mun kaverin huoneessa vierekkäin, sit meil piti mennä saunaa ja leikittiin siellä että suihkussa et ne poikaystävät oli seonnu ja ne halus kuvata meitä siellä suihkussa ei ne siellä mukana kuiteskaa ollu että joo:

. heinäkuu Eläinseksi on tabu, eikä siitä haluta puhua. Keskustelu olisi kuitenkin tärkeää, Maa- ja metsätalousministeriön ylitarkastaja Minna Ruotsalo. "ei ole rikos. Se poistettiin rikoksena laista muistaakseni joskus luvulla, koska koko laki nähtiin vanhentuneena (lähinnä siksi, ettei. heinäkuu Jos on vanhapiika jolla suurehko uroskoira on aivan varmaa että eläinseksi on jokapäiväistä elämää. Se kun on sallittua. Valitettavasti koiran. Puh sex tantra hieronta tampere

ESCORT WARSZAWA HIERONTAÖLJY PRISMA

PORNO NAIT ILMASTA PILLUA