Nettikauppa milla

nettikauppa milla

Parhaimmillaan verkkokauppa tukee kivijalkamyymälän myyntiä tai B2B-puolella myyjän työtä asiakkaalla. Harvoin tässä kuitenkaan onnistutaan. Mistä yritykset voisivat saada etua pystyttämällä verkkokaupan? Vai onko koko verkkokaupan ydin ylivertaisessa asiakaskokemuksessa verkossa? Mieti kenelle teet verkkokauppaa? Kuka on asiakkaasi verkkokaupassa? Tuotteiden ja palveluiden pitää olla selkeitä, hyvin hinnoiteltuja ja helppoja ostaa. Mitä verkkokaupassa kannattaa myydä, tunnetko asiakkaasi mitä he haluavat ostaa?

Mistä ja miten saan kauppaan kriittisen massan? Mikä on verkkokaupan tavoite? Mihin liiketoiminnan osa-alueeseen verkkokaupalla haetaan buustausta? Iso osa verkkokaupan ostajista ostaa, jos myös maksaminen on helppoa. Laatuun ja asiakaskokemukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Pohdi, mitä verkkokauppa tarkoittaa yritykselle ja käyttäjille verkkokaupan näkökulmasta? Jos panostat verkkokauppaan älä unohda asiakaspalvelua. Mieti millainen on verkkokaupan ylivertainen asiakaskokemus?

Hanki tietoa verkkokauppa liiketoiminnasta ja huomio digitaalinen liiketoiminta myös strategiatasolla. Kysy itseltäsi, miksi yrityksemme pitää olla mukana verkkokaupassa ja mitä olemme valmiita tekemään menestyksen eteen?

Kerää ja analysoi verkkokaupasta kertyvää dataa ja käytä sitä hyödyksi verkkokaupan rakentamisessa ja kehittämisessä. Verkkokauppaliiketoimintaan siirryttäessä kyseessä on muutos, jota pitää johtaa ja jonkun omistaa.

Uskon mahdollisuuksiin, ja verkkokauppa on se mahdollisuus. Koska kääritään hihat ja ruvetaan hommiin? Mitä jos tulevaisuudessa olisimmekin verkkokauppojen edelläkävijöitä? Pelkkä sähköpostiosoite tai postilokero-osoite yhteystietona ei herätä luottamusta. Huomiota kannattaa myös kiinnittää tuotetietoihin. Kertooko myyjä selkeästi sivuillaan itse tuotteesta ja sen ominaisuuksista?

Entä millainen takuu tuotteella on? Luotettava myyjä kertoo hintatiedot ja kaikki tilaukseen liittyvät maksut ja esimerkiksi verot selkeästi. Toimitusajan pituus kannattaa myös sopia myyjän kanssa, jos sitä ei kerrota tilauksen yhteydessä. Toimitusehtoihin kannattaa tutustua huolella: Niistä tulisi käydä ilmi esimerkiksi, millaiset peruutus- ja palautusehdot tuotteella on.

Henkilötietojen käytöstä pitäisi myös löytyä selkeä tieto. EU-alueen ulkopuolelta tilattaessa ostaja joutuu usein itse vastaamaan veroista ja tullimaksuista. Niiden suuruuden voi arvioida Tullin verkkosivuilta löytyvällä laskurilla. Juuri rekisteröityä sivustoa on hyvä varoa.

Jos lisäksi hinnat ovat harvinaisen halvat ja kauppahinta on maksettava ennen ostoksen toimitusta, on viisainta etsiä toinen, asiallisempi verkkokauppa. Toki palstoilla voi liikkua myös verkkokaupan tehtailemia, väärennettyjä positiivisia arvioita, joten täysin sokeasti ei näihinkään voi luottaa, hän muistuttaa. Erilaiset verkkosivujen luotettavuutta mittaavat hakusivustot voivat niin ikään olla hyödyksi, jos ostoksen tekeminen arveluttaa.

Esimerkiksi Scamadviser -sivustolla hakukenttään syötetään myyjän verkko-osoite, jonka jälkeen saa arvion luotettavuudesta sekä tarkemmat tiedot sivustosta, kuten sen, mihin maahan se on todennäköisimmin rekisteröity, kuinka pitkään se on ollut toiminnassa, millaisia arvioita käyttäjät ovat antaneet, sekä millaisia mahdollisia riskejä sivustoon liittyy.

Esimerkiksi haettaessa kiinalaisen verkkokauppa Alibaban osoitteella tulokseksi tulee varoitus, että sivustolla on huijareita ja väärennöksiä, ja ostajan kannattaa noudattaa varovaisuutta. Toinen hyvä hakusivusto on Trustpilot , jonne eri sivustojen käyttäjät voivat jättää arvion ja kommenttinsa. Sokeasti ei tähänkään voi luottaa, sillä tekaistujen arvioiden tehtailu on mahdollista, mikä voi vääristää sivuston todellista arvosanaa.

Osa verkkokaupoista kuuluu järjestelmiin, jotka sitouttavat noudattamaan tiettyjä sääntöjä. Tällaisia niin sanottuja trustmarkeja on monenlaisia ja niiden tarjoama suoja vaihtelee. Jos yrityksellä on sivuillaan trustmark-merkki, kannattaa tarkistaa, millaista etua ja turvaa se antaa ostajalle. Euroopan kuluttajakeskuksen Kivimäki tosin toteaa, että selkeää ohjetta trustmarkien luotettavuudesta ja kattavuudesta voi olla vaikea löytää.

Merkkejä on hyvin erityyppisiä, ja monet niistä perustuvat myyjän yksipuoliseen ilmoitukseen, Kivimäki avaa. Verkkokauppaostokset kannattaa maksaa luottokortilla, jolloin maksun palautusta voi hakea luottokorttiyhtiöltä, mikäli ei saa tilaamaansa tavaraa tai se ei vastaa sitä, mitä ostohetkellä on luvattu.

Verkkomaksamisessa yleinen maksunvälityspalvelu Paypal tarjoaa käyttäjilleen myös lisäturvaa. Laskulla ostaminen maksaa yleensä muutaman euron ylimääräistä, mutta sillä saa toisaalta turvaa ostokselleen, Saija Kivimäki sanoo. Yleisimmin ongelmia ilmenee kansainvälisessä, etenkin EU: EU-alueella on yhteinen kuluttajasuoja, ja EU: Jos kauppa on rekisteröity vaikkapa Yhdysvaltoihin ja sivusto on englanninkielinen, sovelletaan kauppaan yhdysvaltalaista kuluttajalainsäädäntöä.

Uudenlaisia haasteita on tullut erityisesti kiinalaisten verkkokauppojen myötä, joiden sivustot ovat suomenkieliset eikä ostaja välttämättä tajua tilaavansa ulkomailta.

.. WWW SEKSITREFFIT PORNOTARINAT

Parhaimmillaan verkkokauppa tukee kivijalkamyymälän myyntiä tai B2B-puolella myyjän työtä asiakkaalla. Harvoin tässä kuitenkaan onnistutaan. Mistä yritykset voisivat saada etua pystyttämällä verkkokaupan? Vai onko koko verkkokaupan ydin ylivertaisessa asiakaskokemuksessa verkossa? Mieti kenelle teet verkkokauppaa? Kuka on asiakkaasi verkkokaupassa? Tuotteiden ja palveluiden pitää olla selkeitä, hyvin hinnoiteltuja ja helppoja ostaa. Mitä verkkokaupassa kannattaa myydä, tunnetko asiakkaasi mitä he haluavat ostaa?

Mistä ja miten saan kauppaan kriittisen massan? Mikä on verkkokaupan tavoite? Mihin liiketoiminnan osa-alueeseen verkkokaupalla haetaan buustausta? Iso osa verkkokaupan ostajista ostaa, jos myös maksaminen on helppoa. Laatuun ja asiakaskokemukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Pohdi, mitä verkkokauppa tarkoittaa yritykselle ja käyttäjille verkkokaupan näkökulmasta? Jos panostat verkkokauppaan älä unohda asiakaspalvelua.

Mieti millainen on verkkokaupan ylivertainen asiakaskokemus? Hanki tietoa verkkokauppa liiketoiminnasta ja huomio digitaalinen liiketoiminta myös strategiatasolla. Kysy itseltäsi, miksi yrityksemme pitää olla mukana verkkokaupassa ja mitä olemme valmiita tekemään menestyksen eteen? Kerää ja analysoi verkkokaupasta kertyvää dataa ja käytä sitä hyödyksi verkkokaupan rakentamisessa ja kehittämisessä. Verkkokauppaliiketoimintaan siirryttäessä kyseessä on muutos, jota pitää johtaa ja jonkun omistaa.

Uskon mahdollisuuksiin, ja verkkokauppa on se mahdollisuus. Koska kääritään hihat ja ruvetaan hommiin? Mitä jos tulevaisuudessa olisimmekin verkkokauppojen edelläkävijöitä?

Toimitusajan pituus kannattaa myös sopia myyjän kanssa, jos sitä ei kerrota tilauksen yhteydessä. Toimitusehtoihin kannattaa tutustua huolella: Niistä tulisi käydä ilmi esimerkiksi, millaiset peruutus- ja palautusehdot tuotteella on.

Henkilötietojen käytöstä pitäisi myös löytyä selkeä tieto. EU-alueen ulkopuolelta tilattaessa ostaja joutuu usein itse vastaamaan veroista ja tullimaksuista. Niiden suuruuden voi arvioida Tullin verkkosivuilta löytyvällä laskurilla. Juuri rekisteröityä sivustoa on hyvä varoa. Jos lisäksi hinnat ovat harvinaisen halvat ja kauppahinta on maksettava ennen ostoksen toimitusta, on viisainta etsiä toinen, asiallisempi verkkokauppa.

Toki palstoilla voi liikkua myös verkkokaupan tehtailemia, väärennettyjä positiivisia arvioita, joten täysin sokeasti ei näihinkään voi luottaa, hän muistuttaa.

Erilaiset verkkosivujen luotettavuutta mittaavat hakusivustot voivat niin ikään olla hyödyksi, jos ostoksen tekeminen arveluttaa. Esimerkiksi Scamadviser -sivustolla hakukenttään syötetään myyjän verkko-osoite, jonka jälkeen saa arvion luotettavuudesta sekä tarkemmat tiedot sivustosta, kuten sen, mihin maahan se on todennäköisimmin rekisteröity, kuinka pitkään se on ollut toiminnassa, millaisia arvioita käyttäjät ovat antaneet, sekä millaisia mahdollisia riskejä sivustoon liittyy.

Esimerkiksi haettaessa kiinalaisen verkkokauppa Alibaban osoitteella tulokseksi tulee varoitus, että sivustolla on huijareita ja väärennöksiä, ja ostajan kannattaa noudattaa varovaisuutta. Toinen hyvä hakusivusto on Trustpilot , jonne eri sivustojen käyttäjät voivat jättää arvion ja kommenttinsa. Sokeasti ei tähänkään voi luottaa, sillä tekaistujen arvioiden tehtailu on mahdollista, mikä voi vääristää sivuston todellista arvosanaa. Osa verkkokaupoista kuuluu järjestelmiin, jotka sitouttavat noudattamaan tiettyjä sääntöjä.

Tällaisia niin sanottuja trustmarkeja on monenlaisia ja niiden tarjoama suoja vaihtelee. Jos yrityksellä on sivuillaan trustmark-merkki, kannattaa tarkistaa, millaista etua ja turvaa se antaa ostajalle. Euroopan kuluttajakeskuksen Kivimäki tosin toteaa, että selkeää ohjetta trustmarkien luotettavuudesta ja kattavuudesta voi olla vaikea löytää.

Merkkejä on hyvin erityyppisiä, ja monet niistä perustuvat myyjän yksipuoliseen ilmoitukseen, Kivimäki avaa. Verkkokauppaostokset kannattaa maksaa luottokortilla, jolloin maksun palautusta voi hakea luottokorttiyhtiöltä, mikäli ei saa tilaamaansa tavaraa tai se ei vastaa sitä, mitä ostohetkellä on luvattu. Verkkomaksamisessa yleinen maksunvälityspalvelu Paypal tarjoaa käyttäjilleen myös lisäturvaa. Laskulla ostaminen maksaa yleensä muutaman euron ylimääräistä, mutta sillä saa toisaalta turvaa ostokselleen, Saija Kivimäki sanoo.

Yleisimmin ongelmia ilmenee kansainvälisessä, etenkin EU: EU-alueella on yhteinen kuluttajasuoja, ja EU: Jos kauppa on rekisteröity vaikkapa Yhdysvaltoihin ja sivusto on englanninkielinen, sovelletaan kauppaan yhdysvaltalaista kuluttajalainsäädäntöä.

Uudenlaisia haasteita on tullut erityisesti kiinalaisten verkkokauppojen myötä, joiden sivustot ovat suomenkieliset eikä ostaja välttämättä tajua tilaavansa ulkomailta. Siksi myyjän tietojen tarkistaminen ja sivuston arviointi on tärkeää, ennen kuin tilaa mitään, Kivimäki tiivistää. Asuntosijoittaminen Ensiasunto Oma koti Vapaa-ajan asunto. Hyvinvointi Liikunta Tapaturma Terveys Työterveys.

Ammattiliikenne Kansainvälistyminen Kasvu Startupit Yrittäjyys oppia. Mistä tietää, onko verkkokauppa turvallinen?

Näistä suurin on www. Olemassa olevien toimittajien kanssa yhteistyön mallina voi olla ns. Kaikkein eksoottisin ja suhteessa halvin tapa löytää tuotteita verkkokaupan valikoimiin on kuitenkin etsiä niitä suoraan sieltä, missä kiinalaiset itse käyvät kauppaa keskenään, eli www.

Näitä saitteja voisi verrata ehkä ebayhin tai amazoniin. Taobao on maailman 8 suosituin nettisivu alexa , siis samalla listalla missä Google. Taobao-kauppapaikassa on 5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja siellä on miljoonaa tuotetta mistä valita wikipedia.

Koska taobao ja tmall on vielä aika vieraita ostospaikkoja Kiinan ulkopuolella on niiden tarjonnasta mahdollista saada verraton kilpailuetu. Taobaosta ja tmallista kiinan ulkopuolelle ostaminen on vielä toistaiseksi mahdotonta, mutta tässä apuun tulee Kiinassa toimivat agentit, kuten suomalainen www.

Kauppias valitsee taobaosta tai tmallista tuotteita esim. Kun tuotteet saapuvat agentille Kiinan rajojen sisäpuolella, kuvataan ne ja lähetetään kauppiaalle hyväksyttäväksi. Kun kaikki on ok, ne lähetetään edelleen kauppiaalle Suomeen. Katsokaapa mitä taobaosta löytyy vaikkapa seuraavilla Google Translatella löydetyillä hakusanoilla:. Kirjoittaja on asunut Shenzhenissä ja Hongkongissa Kiinassa vuodesta lähtien. Nettikauppatoiminnan lisäksi Majasen yritys tarjoaa osto-, varastointi- ja postituspalveluja Kiinasta käsin suomalaisyrityksille.

Hän on myös aktiivinen vieraileva luennoitsija ja kiinakaupan seminaaripuhuja. Ei jokaiselle jotakin vaan halutulle kohderyhmälle kaikki. Mitä ottaa huomioon verkkokaupan tuotevalikoiman suunnittelussa? Kilpailu verkkokauppa-alalla on kovaa. Kauppa on kyllä helppo perustaa, mutta menestyminen vaatii ajatusta ja työtä.

Menestymisen edellytykset luodaankin jo kaupan perustamisvaiheessa. Verkkokaupan myynti ja markkinointi. Tutustu verkkokaupan maailmaan kanssamme! Aiheet vaihtelevat uusimmasta tutkimustiedosta asiakaskokemukseen, konversio-optimoinnista lisämyynnin tekemiseen. Saat meiltä tuoreimmat asiantuntijoiden tekstit ja kuulumiset maailmalta. Maksupalvelu Maksutavat Hinnasto Ominaisuudet arjen hallintaan. Kirjasto Blogi Webinaarit Medialle.

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja. Kuka on asiakkaasi verkkokaupassa? Tuotteiden ja palveluiden pitää olla selkeitä, hyvin hinnoiteltuja ja helppoja ostaa.

Mitä verkkokaupassa kannattaa myydä, tunnetko asiakkaasi mitä he haluavat ostaa? Mistä ja miten saan kauppaan kriittisen massan? Mikä on verkkokaupan tavoite? Mihin liiketoiminnan osa-alueeseen verkkokaupalla haetaan buustausta? Iso osa verkkokaupan ostajista ostaa, jos myös maksaminen on helppoa. Laatuun ja asiakaskokemukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Pohdi, mitä verkkokauppa tarkoittaa yritykselle ja käyttäjille verkkokaupan näkökulmasta?

Jos panostat verkkokauppaan älä unohda asiakaspalvelua. Mieti millainen on verkkokaupan ylivertainen asiakaskokemus? Hanki tietoa verkkokauppa liiketoiminnasta ja huomio digitaalinen liiketoiminta myös strategiatasolla. Kysy itseltäsi, miksi yrityksemme pitää olla mukana verkkokaupassa ja mitä olemme valmiita tekemään menestyksen eteen?

Kerää ja analysoi verkkokaupasta kertyvää dataa ja käytä sitä hyödyksi verkkokaupan rakentamisessa ja kehittämisessä. Verkkokauppaliiketoimintaan siirryttäessä kyseessä on muutos, jota pitää johtaa ja jonkun omistaa. Uskon mahdollisuuksiin, ja verkkokauppa on se mahdollisuus. Koska kääritään hihat ja ruvetaan hommiin? Mitä jos tulevaisuudessa olisimmekin verkkokauppojen edelläkävijöitä? Inspiroi, auta valinnassa ja sitouta asiakkaasi ostopäätöksen jälkeen!

Tässä 7 vinkkiä, kuinka teet verkkokauppaasi palvelevia sisältöjä ja sisältömarkkinointia journalismin keinoin. Kuluttajabrändien on oltava läsnä ja palveltava verkkokaupoissaan entistä paremmin.

Digisisällöistä on syntymässä uusi asiakaspalvelun muoto. Yhä useampi suomalainen käyttää päivittäin nettiä ja yhä enenevässä määrin mobiilisti kaikissa ikäryhmissä.

Nettikauppa milla

Suomi kajaani private striptease