Pimpin pesu prostituut

pimpin pesu prostituut

... Pimpin pesu prostituut

Lukenu jostain että ei saa ja jostain toisesta paikasta taas oon lukenu että saa? Vastatkaapa te ihanat ihmiset. Kysykää mitä vaan 14v pojalta Tylsää kysykää mitä vaan. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken Oon 13 vuotias poika, oon runkannut jo muutaman kuukauden. Tottakai saa, pitäähän ihmisen hygieniastaan huolehtia. Yleensä pelkkä vesipesu riittää, käsisuihku on siihen hyvä. Jos pesuaineille on tarvetta niin tosiaan apteekista löytyy tuotteita genitaalialueelle.

Näissä intiimihygieniatuotteissa on ihon ph. Esimerkiksi seba med on sellainen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Alapäässä on ihan sille ominainen bakteerikanta. Emätin huolehtii itse puhdistumisesta mm. Emätintä siis ei tarvitse pestä eli älä laske vettä koskaan suoraan sisällesi. Vedessä on erilainen bakteerikanta kuin alapäässä ja jos veden bakteerit tulevat häiritsemään emättimen bakteerikantaa, voi tuloksena olla tulehdus. Ulkopuolelta toki voi pestä vaikka ihan tavallisillakin saippuoilla, mutta silloinkin pitää huolehtia siitä, ettei emättimeen mene saippuaa ja vettä suuria määriä.

Apteekin alapään pesuun tarkoitetut saippuat ovat markettituotteita ystävällisempi vaihtoehto. Tilaa pari litraa etanolia ja pumppu. Voit työntää sen pumpun pilluus ja pumppaa ittes täytee etanolia. Mää yleensä otan semmosen mahollisimman ison pulloharjan, sivelen sen desinfiontiaineella ja sillä sit rassaan itteeni.

Vastaa alkuperäiseen viestiin pimpin pesu Miten se niinku oikeesti on? Non compos mentis , Täytyy pestä ne kaikki poimut kunnolla, huuhdella kaikki pois. Mökillähän se pillu pysyy puhtaana kun tulee huuhdeltua järvessä monta kertaa päivässä. On vaan ihmisiä jotka ei siedä pillun oikeeta hajua samoin jotkut naiset ei pidä kullin hajusta joka on pesty pelkällä vedellä, siinäkin on oma ominais hajusa.

Kyllä vesipesu riittää tai sitten korkeintaan ihan oma värkille tarkoitettu apteekista ostettava pesuneste. Ei sen noin kirvelevän pahalle kuuluis haista jos ei ole jotain tulehdusta tms. Käy lääkärissä tai osta lactalia jos haisee vesipesusta huolimatta. Kavereiden kanssa ollaan mietitty mikä idea niissä kamomillan ja kukkaniityn hajuisissa pikkuhousunsuojissa oikeen on ideana.

Oisko aihetta tuotekehittelyyn, mites jos olis vaikka Piparin tuoksuisia, mustikkaPiirakan tuoksuisia tai jouluTortun tuoksuisia lärpäkkeitä? Kuinka monta kirjainta on sanassa ISÄ? Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus.

CUTE PORNO JA OMAKUVA

Tottakai saa, pitäähän ihmisen hygieniastaan huolehtia. Dear ipana Ajattelin kirjoittaa sulle kirjeen meidän tähänastisesta yhteisestä elämästä. Jos pidät Härkösestä, suosittelen tätä. Tämä mutsi lukee seuraavaksi Lihakuun. Kysykää mitä vaan 14v pojalta Tylsää kysykää mitä vaan. Islannissa lapsilla on hyvin omintakeinen hellittelynimi:

Pimpin pesu prostituut