Seksi joulukalenteri www seksi fi

seksi joulukalenteri www seksi fi

Suklaakalenterit ovat menneen talven lumia. Tämän vuoden hitti on orgasminen joulukalenteri. Lovehoney julkaisi vastaavan kalenterin myös viime joulun alla, jolloin se myytiin nopeasti loppuun.

Uusi kalenteri lupaa olla paranneltu versio viime vuoden hitistä. Luukuista paljastuu muun muassa vibraattoreita, penisrenkaita ja sidontavälineitä.

Kalenterissa on tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Jotta kalenterista saisi varmasti kaiken mahdollisen irti, Lovehoney neuvoo asiakkaita hankkimaan myös AAA-paristoja ja vesipohjaista liukuvoidetta. Tämä kalenteri sopii myös niille tuhmureille, jotka eivät malta avata vain yhtä luukkua päivässä. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Kuuminta juuri nyt Selviytyjät oli Lola Odusogalle kova haaste — kilot jäivät viidakkoon!

Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulanen avautuu vaikeasta masennuksestaan: En vaan ymmärrä sitä, että joka asiaan pitää tuntea tuota sukupuolineutraalia muoti-sanaa.. Kuvituksena on kuitenkin naisen ja miehen vartalot, koska teen tätä kalenteria omien kokemusteni pohjalta Topiaksen kanssa: Pitää kyllä ehdottomasti ottaa harkintaan, jos keksisin lisää asentoja, jotka eivät ole sukupuolesta kiinni!

Tää on munkin mielestä ihan loistava kalenteri! Ja ymmärrän, että bloggaaja tekee kalenterin omista lähtökohdistaan. Toi on musta surullista, että ihmiset ajattelee sukupuolineutraaliuden olevan joku muotisana. Väittäisin, että monet asiat on kulttuurista johtuen helpompia meille cis-sukupuolisille ja heteroseksuaaleille ihan vaan koska ne on ajateltu normeiksi. Se, että ei koe itse heteronormatiivisuutta ongelmana, ei tarkoita sitä ettei se olisi oikeasti aito ongelma joillekin ihmisille ja sen takia se on asia johon pitää puuttua ja vaikuttaa.

Joo, tää on ehdottomasti vain heteroille! Älä missään nimessä kokeile, jos et ole sellainen! Tätäkään asentoaan ei voi mitenkään kukaan muu kokeilla? Pitää varta vasten vaan päästä vänkäämään ilmeisesti. Minusta tämä kalenteri on tosi kiva idea ja jokainen voi soveltaa omaan elämään sopivaksi.

Vähän mielikuvitusta peliin, right? Tää on ihan mieletön, kiitos! Musta on ihanaa että sä puhut niin avoimesti seksuaalisuudesta ja seksistä. Ja myös siitä että vanhempienkin pitää panostaa siihen, eikä olla pelkästään äiti ja isä…: Meillä esikoinen nyt 3 kuukautta ja jotenkin se oma seksuaalisuus vielä hukassa, vaikka seksi on aina ollu todella tärkeetä. Eli tää tuli todellakin tarpeeseen. Toivottavasti näillä vinkeillä lähtee taas käyntiin. Mulle on niin tärkeetä puhua näistä avoimesti!

...

BODY MASSAGE SEX VIDEO ALASTOMAT MIEHET

LIVE TULOS SEKSI DVD Tykkään x 1 List. Mieheni on keksinyt puolet luukkujen sisällöstä ja minä puolet. Meillä esikoinen nyt 3 kuukautta ja jotenkin se oma seksuaalisuus vielä hukassa, vaikka seksi on aina ollu todella tärkeetä. Etköhän sinäkin tuosta nyt käsityksen saa ilmankin?! Kaksi neutraalia luukkua on valmiina, mutta malleina on miehen ja naisen vartalo, koska kalenteri perustuu kuitenkin muhun ja Topiakseen: Joulukalenterissa askarrellaan tontun ovi Kristallikimara ·  Löydätte itsestänne ja puolisostanne uusia asioita.

Pisimmät treffit poppers turku